Košarica

Vrhunska zmogljivost
Brez kompromisa

Odkrijte linijo izdelkov za čiščenje in vzdrževanje vašega kolesa

Obvezno za vaše kolo

Nova serija izdelkov, ki so jo oblikovali strokovnjaki, da bi zadovoljili kolesarje, ki zahtevajo najvišjo kakovost, da so njihova kolesa popolnoma varna, čista in konkurenčna.

Pravi izdelek na pravem mestu.

Vsak izdelek TUNAP SPORTS je zasnovan za specifično uporabo. Kliknite +, da ugotovite, kateri.

TUNAP SPORTS

Linija TUNAP SPORTS vključuje vse, kar potrebujete za hitro čiščenje in redno vzdrževanje vašega kolesa, ne glede na to, ali gre za dirkalna, MTB, e-kolesa ali mestna kolesa. Vse, kar potrebujete, da bo vaše kolo čisto, učinkovito in varno. Uporaba detergentov in maziv TUNAP SPORTS je olajšana s prisotnostjo posebnih šob, da se izdelek koncentrira na določeno površino, preprečijo odpadki in povečajo njegovo učinkovitost. Na primer, posebna krtača na Drive Cleanerju vam omogoča, da verigo razmastite in očistite v trenutku. Uživajte na kolesu vsak dan in v vseh vremenskih razmerah, za vse ostalo vam pomagamo mi.

Moje kolo

Razvajajte svoje kolo z visokokakovostnimi izdelki za čiščenje in vzdrževanje, kot so olje za verige, zavore, pogon ali e-kolesa. Vsi izdelki so okolju prijazni! Nobeden od njih ne vsebuje škodljivih vonjav. Celotno ponudbo najdete v naši spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners