Košarica

Profesionalna vzdrževalna linija

Tunap professional line®

Tunap professional line®

Linija profesionalnih vzdrževalnih sprejev TUNAP postavlja nove standarde v kakovosti vzdrževanja vašega vozila

Paleta izdelkov vključuje izdelke za različne namene – od izdelkov za nego in čiščenje, topil proti rji do masti, silikonskih olj, čistil za notranjost ter izdelkov za čiščenje in zaščito zavor. Uporaba izdelka je enostavna s praktičnimi vedri, ki omogočajo optimalno doziranje proizvoda in kratek čas izhlapevanja.

Postavljanje novih standardov kakovosti vzdrževanja

Znana kakovost TUNAP za zadovoljne stranke: linija TUNAP Professional je rezultat desetletij raziskav, razvoja in praktične uporabe v tesnem sodelovanju z našimi strankami in partnerji.

  • Enostaven za uporabo
  • Optimalno doziranje izdelka
  • Nanos v plasteh z optimalnim pršenjem
  • Kratkotrajno izhlapevanje

Tunap profesionalna paleta izdelkov

101 Sintetička tekuća mast sa dodatkom PTFE-a

Sintetična tekoča mast z dodatkom PTFE. Primerno za vse gibljive kovinske dele. Zmanjšuje trenje in obrabo, ščiti pred korozijo, odporen na hladno in vročo vodo,

102 Aktivno ulje

Univerzalno aktivno mazalno olje. Posebej primeren za premične spoje, tečaje, kable in vijačne spoje, ki so premični.

103 Profesionalno penetrirajuće ulje

Izredno učinkovito odstranjuje korozijo in pušča mastno plast. Dodatek delcev MoS2 zagotavlja zanesljivost pri sproščanju zamašenih delov. V trenutku zrahlja usklajene in oksidirane vijake in naredi sklepe bolj gibljive.

104 Profesionalno sintetičko antistatičko mazivo za interijer

Zaščita kokpita in nega pasov. Popolnoma sintetična površinska zaščita z visoko mazljivim mikrofilmom. Deluje antistatično z UV zaščito tudi na plastiki in gumi. Delci ustvarjajo gladke in drsne površine ter omogočajo enostavno ponovno pripenjanje varnostnih pasov. Učinek mat svile brez maščobe, lepila ali sijočih ostankov.

105 Profesionalno silikonsko ulje

Silikonski sprej z odličnimi drsnimi in mazalnimi lastnostmi brez vonja. Združljiv z materiali in zelo odporen na visoke temperature. Odpravlja škripanje in hrup na plastičnih, gumijastih delih in spojih ter ustvarja vodno zaporo.

107 Profesionalno silikonska mast

Transparentna silikonska mast proti vsem zvokom plastike v stiku z gumo in kovino. Ustvarja brezbarvno, z maščobo napolnjeno protiobrabno in vodotesno pregrado, ki je odporna na nizke in visoke temperature.

109 Profesionalni čistač interijera

Čistilo za notranjost, plastiko, steklo in tekstil. Učinkovito odstranjuje nečistoče in pusti prijeten vonj po limoni.

112 Profesionalni sprej za održavanje kočnica

Sprej za zavore z odličnim oprijemom. Ne vsebuje kovine. Razvlažuje, maže in ščiti pred korozijo.

113 Pasta protiv škripanja kočnica

Pasta proti cviljenju kolesnih obročev in vijačnih povezav pri visokih temperaturah, kot je na primer izpušni sistem. Visoko odporen na pritisk in temperature od -40°C do +1520°C ter izpiranje s sladko ali morsko vodo.

114 Zaštita diska i čeljusti kočnica

Sprej za zaščito zavornega sistema pred korozijo. Ščiti zavore in diske pred rjavenjem med dolgimi obdobji mirovanja. Pusti zaščitno plast, da vaš avto ostane videti kot nov.

115 Čistač diskova kočnica i ostalih dijelova

Univerzalno čistilo za vzdrževanje, popravila in montažo. Odstrani in raztopi mastno umazanijo, maščobo in silikone z zavornih diskov, delov sklopke, delov menjalnika, kablov, orodja itd. Veže in izpere abrazivni prah.

121 Visokoprijanjajuće mazivo za spojeve, brave i sl.

Večnamensko pretočno mazivo visoke učinkovitosti in lepilne kakovosti. To tlačno odporno mazivo ščiti pred obrabo in korozijo zavore, kovinske cevi, spoje, drsne površine, cilindre, ključavnice itd.

124 Višenamjenski čistač

Čisti plastične i metalne površine i pouzdano uklanja tvrdokorna onečišćenja poput gumenih ogrebotina, ostataka ljepila kao i ostatke voska, ulja ili masti. Uklanja naljepnice i ljepljive trake. Ostavlja ugodan miris naranče.Očisti plastične in kovinske površine ter zanesljivo odstrani trdovratno umazanijo, kot so gumijaste praske, ostanki lepila, pa tudi ostanke voska, olja ali masti. Odstranjuje nalepke in lepilne trakove. Pusti prijeten vonj pomaranče.

1040 Multifunkcionalno ulje 5u1

Univerzalni večnamenski sprej s petimi aplikacijami: maže, odstranjuje rjo, čisti, ščiti pred korozijo in služi kot kontaktni sprej

119 Pjena za obnovu pneumatika

Pena za optično obdelavo pnevmatik pod pritiskom. Čisti, vzdržuje in ščiti stene pnevmatik pred pokanjem in krhkostjo. Poseben antistatični učinek upočasni ponovno umazanijo.

120 Gel za montažu guma

Inovativen gel za enostavno montažo pnevmatik. Posebne drsne sestavine bistveno zmanjšajo trenje med pnevmatiko in platiščem.

Profesionalna vzdrževalna linija

Poskrbite za nemoteno delovanje vašega motorja z našo široko ponudbo visokokakovostnih avtomobilskih olj, ki so zdaj na voljo.

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners