Košarica

HLADILNI SISTEM

Tesnila za hladilni sistem | Čistila za hladilnik  | Toplotna zaščita  | Hladilni sistem visoke tehnologije | Čiščenje intercoolerja

HLADILNI SISTEM TUNAP: ČISTO. BREZHIBNO.

Z uporabo linije izdelkov TUNAP za hladilni sistem ohranjate funkcionalnost sistema, se izognete poškodbam motorja zaradi pregrevanja ter z učinkovitim in varčnim čiščenjem prispevate k zaščiti in ohranjanju vrednosti vozila.

Ta linija izdelkov je bila v mnogih letih preizkušena in dokazano učinkovita na tisočih vozilih.

PODROČJA UPORABE

TESNILO ZA HLADILNI SISTEM

Za povečanje zanesljivosti in zaščito hladilnega sistema pred poškodbami zaradi puščanja. Trajno zatesni razpoke in puščanja. Preprečuje izhlapevanje in izgubo hladilne tekočine.

ČISTILA HLADILNIKOV

Posebno čistilo za sodobne visoko učinkovite hladilne in ogrevalne sisteme, ki se ne peni in ne vsebuje strupenih snovi. Raztaplja in veže ostanke olja, odstranjuje mulj in ostanke korozije. Nevtralizira usedline vodnega kamna in sluzi.

TOPLOTNA ZAŠČITA HLADILNIKA

Sodobno, okolju prijazno sintetično sredstvo za hladilni sistem v koncentrirani obliki. Za ohranjanje funkcionalnosti hladilnega sistema. Rjo in vodni kamen spremeni v vodotopne snovi. Kadar se uporablja v povezavi z indikatorsko lučko TUNAP, njegove fluorescenčne komponente omogočajo hitro in natančno lociranje puščanja v hladilnem območju.

VISOKOTEHNOLOGIJSKI HLADILNI SISTEM

Nova, zelo učinkovita in trajna zaščita v vseh sodobnih visoko zmogljivih hladilnih sistemih z aktivatorji pretoka in nizkimi nivoji hladilne tekočine. Preprečuje mikroskopsko puščanje. Izdelek ostane popolnoma učinkovit do naslednje zamenjave hladilnega sredstva.

ČISTILO HLADILNIKA POLNILNEGA ZRAKA

Zelo učinkovito čistilo hladilnika polnilnega zraka, ki ščiti aluminij pred slano vodo in korozijo. Aktivne snovi zanesljivo odstranijo sledi in umazanijo insektov ali umazanijo z gradbišča. Zagotavlja optimalno delovanje motorja.

ČIŠČENJE HLADILNEGA SISTEMA – PRIMERJAVA

PREJ
POTEM

Najbolj prodajani izdelki

142 Tesnilo za hladilni sistem

142 Tesnilo za hladilni sistem

143 Čistilo za gladilnik za avto

143 Čistilo za gladilnik za avto

HLADILNI SISTEM

Poskrbite za nemoteno delovanje vašega motorja z našo široko ponudbo.

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners