Košarica

HUMAN TECHNOLOGY® VZDRŽEVALNA LINIJA

Paleta izdelkov za vzdrževanje Human Technology® za vsakodnevno uporabo ne zagotavlja le maksimalne učinkovitosti in funkcionalnosti, temveč posebno pozornost namenja tudi zdravju uporabnika. Vključuje vse izdelke za vzdrževanje in nego, ki se vsakodnevno uporabljajo v mehaničnih delavnicah, viseča polica za izdelke Human Technology® pa zagotavlja hiter in enostaven dostop do vseh izdelkov, ki jih potrebujete.

Izjemna kakovost
Hiter, čist in enostaven za uporabo
Kratek čas izhlapevanja

PRŠILA, KI VARUJEJO VAŠE ZDRAVJE

Spreji so med najpogosteje uporabljenimi izdelki v mehaničnih delavnicah. To so olja, masti ali izdelki, ki sproščajo zagozdene dele vozila.

Ste pri nakupu detergenta v supermarketu pozorni na piktograme za nevarnost? Vaš mehanik je bil pozoren, ko je izbral linijo izdelkov Human Technology®, ki najbolje varuje vaše zdravje.

ZAKAJ JE POMEMBNO MAZATI VARNOSTNI PAS?

Pri normalni uporabi avtomobilov in tovornjakov se varnostni pasovi, sedeži in drugi “pasivni” varnostni sistemi obrabljajo ne glede na proizvajalca vozila.

ZELO UČINKOVITA PRŠILA, KI VARUJEJO VAŠE ZDRAVJE!

Da bi zagotovili pravilno delovanje vozila, je pomembno, da ohranjamo učinkovite “pasivne” varnostne sisteme, kot so: varnostni pasovi in ​​drsni deli sedežev. Ti sistemi nas varujejo med nesrečami in poleg tega povečujejo udobje vozila.

Kolikokrat vas je med vožnjo zmotilo neprijetno cviljenje ali hrup? To se zgodi zaradi sintetičnih materialov in plastičnih delov, ki so izgubili elastičnost in jih je treba ponovno namazati.

Gre za klasične obdelave, ki se izvajajo med servisom v mehanični delavnici. Toda s kakšnimi izdelki se izvajajo ti tretmaji? Obstaja nevarnost, da se škodljiv ali dražeč izdelek razprši po vsej kabini, kjer potnik ali voznik pride v stik z njim.

POTEM
PREJ

KAKŠNE SO PREDNOSTI UPORABE IZDELKOV HUMAN TECHNOLOGY®?

Varen in zdrav potniški prostor za vse v vozilu

Izdelki brez okolju nevarnih simbolov zagotavljajo maksimalno zaščito našega planeta

Ohranjanje vrednosti vozila skozi čas

Vzdrževanje delovanja "pasivnega" varnostnega sistema

Kako obnoviti prvotno raven mazanja kot pri novem vozilu?

Zahvaljujoč visoko učinkoviti liniji izdelkov Human Technology® je možno doseči prvotno raven mazanja kot v novem vozilu ob spoštovanju zdravja.

DIAGNOSTIKA

Med servisom je pomembno preveriti stopnjo mazanja in vzpostaviti varnost in delovanje »pasivnih« varnostnih sistemov.

TEHNOLOGIJA

Da bi zagotovili popolno vzdrževanje, je pomembno, da za varnostne pasove, sedežne drsnike, cilindre ključavnic, okenska vodila in tesnila uporabljate izdelek s posebnim namenom (ne večnamenskim).

VARNOST IN ZDRAVJE

Pri uporabi razpršil v potniškem prostoru je pomembno, da mehanik preveri piktograme za nevarnost, prikazane na plastenki, in izbere najboljšo rešitev.

CERTIFICIRANI IZDELKI:

Tehnologija TUNAP ima formulacijo brez n-heksana, ki je škodljiv za živčni sistem. N-heksan je brezbarvno in hlapljivo topilo, ki ga pogosto najdemo v detergentih in lahko povzroči nepopravljive poškodbe centralnega živčnega sistema. Prepogost stik z izdelki, ki ga vsebujejo, lahko povzroči simptome, kot so glavobol, otrplost, omotica ali paraliza mišic.

Certifikat, ki potrjuje, da sta formulacija in označevanje v skladu s predpisi v proizvodnji živil.

ODGOVORNOST DO LJUDI IN OKOLJA

Konvencionalni negovalni izdelki in lubrikanti pogosto vsebujejo okolju in zdravju škodljive snovi ter dišave in barvila, ki povzročajo alergije. To lahko privede do kožnih ali dihalnih reakcij in astme. Human Technology® ne vsebuje dišav ali barvil, ki povzročajo alergije.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Stik s kožo ali kako drugače ni več škodljiv. Human Technology® prispeva k ohranjanju zdravja tistih, ki te izdelke uporabljajo v mehaničnih delavnicah in so jim izpostavljeni v svojih motornih vozilih. Neodvisni testi to potrjujejo. TUNAP svoje izdelke prostovoljno testira NSF International, The Public Health and Safety Company™. Izdelki NSF so običajno razviti za obrate in stroje, ki se uporabljajo v predelavi hrane. Enako visoki standardi so dovolj dobri za izdelke, s katerimi ljudje pridejo v neposreden stik v motornih vozilih.

Izdelki TUNAP Human Technology® za servisiranje motornih vozil in nego njihove notranjosti izpolnjujejo najvišje zdravstvene standarde in hkrati zagotavljajo najboljšo kakovost pri tehnični uporabi.

Sredstva za vzdrževanje in čiščenje imajo velik vpliv na zrak v notranjosti in s tem na zdravje potnikov. Mnoga takšna standardna zdravila so nepreizkušena ali povzročajo zdravstvene težave.

Sestavine, kot so topila in dišave, lahko povzročijo alergije ali celo astmo, če pridejo v stik s kožo ali se vdihavajo. Po previdnem številu obstaja približno 20.000 snovi, ki povzročajo alergijske reakcije. Vonj limone, ki se pogosto uporablja v čistilih za notranjost vozil, je še posebej sumljiv zaradi stranskih učinkov. Draži kožo in dihala, v stiku s kožo lahko povzroči alergije in je izjemno strupen za vodne organizme.

Potencialno vsi, ki pridejo v stik s temi izdelki. Vse več končnih potrošnikov in mehanikov zaradi stika s standardnimi tovrstnimi izdelki trpi za alergijami, astmo in kroničnimi kožnimi boleznimi. Zato so številni tovrstni izdelki tvegani za alergike, otroke in starejše, pa tudi za servisno osebje, ki jih dnevno nanaša.

Trije glavni: “mrtve ribe in goli les” GHS09, ki identificira snovi, ki lahko škodujejo okolju; “klicaj” GHS07, ki označuje dražilne snovi ali “silhueta človeka” GHS08, ki opozarja na nevarnost vdihavanja, rakotvornost, strupenost za razmnoževanje.

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners