Košarica

TUNAP

Proizvajalec, ki se posveča inovacijam in razvoju kemičnih izdelkov. TUNAP z uporabo najsodobnejših metod raziskav, razvoja in testiranja združuje trajnostne, učinkovite in okolju prijazne rešitve v visokokakovostne izdelke za vzdrževanje in nego vseh vrst vozil.

tunap kenera

Strast do uspeha

TUNAP Automotiv svojim strankam ponuja izdelke izjemne kakovosti za uporabo v avtomobilski industriji. TUNAP zasleduje en cilj: z inovativnimi izdelki in nenehnim razvojem želimo narediti čim boljše standarde dela v mehaničnih delavnicah.

TUNAP je mednarodni razvojni partner avtomobilske industrije.

TUNAP, ki je na trgu avtomobilske industrije prisoten že več kot 70 let, ponuja izdelke vrhunske blagovne znamke, ki omogočajo reševanje težav brez razstavljanja. Dokaz za to je priporočilo večine proizvajalcev vozil, ki ponujajo TUNAP kot servisno rešitev preko uradnih servisnih informacij in sodelovanja z različnimi partnerji v državi in ​​tujini.

Paleta izdelkov vključuje izdelke za kemično vzdrževanje, popravila in odpravljanje težav za uporabo na vseh področjih motornih vozil, od motorjev in zavor do karoserije do vzdrževanja in nege klimatskih sistemov in notranjosti z izdelki, ki niso škodljivi za ljudi.

Raziščite našo ponudbo:

Tehnološki partner proizvajalcev vozil

Izberemo najboljše, da ste lahko prepričani o kakovosti. Ne pristajamo na kompromise, ko gre za kakovost in varnost.

Blog

Izberemo najboljše, da ste lahko prepričani o kakovosti. Ne pristajamo na kompromise, ko gre za kakovost in varnost.

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners