Košarica

airco well

Čiščenje klimatskega sistema

Zakaj airco well ?

Čiščenje klimatske naprave vozila TUNAP airco well® učinkovito odstrani umazanijo, mikroorganizme in cvetni prah iz klimatske naprave vašega vozila.

Med vožnjo vdihujte čist in zdrav zrak zahvaljujoč temeljitemu čiščenju uparjalnika, ohišja filtra za cvetni prah in okoliških kanalov. Filter za cvetni prah preprečuje, da bi večina onesnaženega zraka vstopila v kabino vozila, vendar le njegova zamenjava ni dovolj za vdihavanje čistega in zdravega zraka v vozilu.

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Vdihujte čist in zdrav zrak v vozilu

S temeljitim čiščenjem klimatske naprave z metodo airco well® bodo umazanija, onesnaževala, cvetni prah in alergeni odstranjeni že pri samem izvoru težave.

Filter za cvetni prah v klimatski napravi vašega avtomobila poskrbi, da večina onesnaževal iz okolja ne pride do uparjalnika ali notranjosti avtomobila. Vendar pa se del filtrata nabere okoli filtra in ob menjavi filtra del delcev pade v ohišje in povzroči onesnaženje. Zato je treba to območje ob vsaki menjavi filtra za cvetni prah posebej očistiti.

Zakaj izbrati airco well®

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Zamenjava filtra ni dovolj

Ko iz zračnika zavohate neprijeten zatohel vonj, je že prepozno

Zrak v vašem vozilu je že dlje časa nezdrav in prav tu se v veliki meri skriva glavni vzrok za draženje dihalnih poti.

Različne metode čiščenja, ki jih ponuja trg, ne zagotavljajo dihanja čistega in zdravega zraka, še posebej za občutljive ljudi, kot so otroci, starejši ali alergiki.

Vsaka avtomobilska klimatska naprava ima dve šibki točki, kjer je še posebej občutljiva na umazanijo in napade škodljivih mikroorganizmov – ohišje filtra za cvetni prah in uparjalnik. Sistem za čiščenje klimatske naprave airco well® je sestavljen iz dveh posebej razvitih komponent, ki zelo učinkovito čistita ta področja.

POTEM
PREJ
Kakšne so prednosti čiščenja airco well®?

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Več čistega zraka v kabini.

Kakovost je potrdil Evropski center za raziskave alergij (ECARF).

Ekološko varni izdelki.

TUNAP vedno uporablja izdelke, ki spoštujejo okolje.

Ohranjanje vrednosti vozila skozi čas.

Zahvaljujoč občasnemu vzdrževanju in sanaciji klime

Certificirano zdravljenje.

Zagotavlja čisto, higiensko zdravo in prečiščeno okolje.

Čiščenje klimatske naprave

DVOJNO ČIŠČENJE

Metoda čiščenja airco well® združuje delovanje kemičnih izdelkov z mehanskim delovanjem orodij pod visokim pritiskom. Čiščenje klimatske naprave z airco well® je odobreno s strani mednarodnih institucij – Evropskega centra za raziskave alergij (ECARF) in s posebno direktivo (VDI 6032).

Bi kdaj jedli z umazanega krožnika?

Ugotovite, zakaj samo čiščenje filtra ni dovolj!

Samo zamenjava filtra za cvetni prah ni dovolj. Osnovno čiščenje klimatske naprave se začne z dezinfekcijo ohišja filtra za cvetni prah in okoliških kanalov.

Posebno higiensko čistilo za uparjalnike klimatskih naprav - airco well® se z močnim pršilnim curkom s posebnim aplikatorjem in sondo razprši neposredno na uparjalnik. Hitrodelujoča tekočina aktivno očisti celoten sistem uparjalnika do najmanjših kotičkov in odstrani biofilm, ki ga ustvarjajo mikroorganizmi.

Zdravljenje zaključite z izbiro kakovostnega filtra. TUNAP priporoča filter za cvetni prah z aktivnim ogljem.

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Kdaj je potrebno očistiti sistem airco well®?

Zaradi kopičenja umazanije in mikroorganizmov v klimatski napravi je zrak, ki ga dihamo, lahko res nezdrav, še posebej, če veliko časa preživimo v avtomobilih.
Zato je pri vsakem servisu ali vsaj enkrat letno pomembno dezinficirati celoten klimatski sistem, še posebej za občutljive ljudi, kot so otroci, starejši ali alergiki.

airco well® čiščenje lahko izvajamo na vseh vrstah vozil, priporočamo pa ga tudi tistim, ki prevažate svoje štirinožne prijatelje.

ZDRAVO DELOVNO OKOLJE

V svetu transporta tovornjak ni le vozilo, ampak drugi dom. Voznik v kabini preživi veliko ur, tako med vožnjo kot ponoči v kabini. Zato je pomembno upoštevati kakovost zraka, ki ga dihate vsak dan. Priporočljivo je zamenjati filter za cvetni prah in očistiti klimatsko napravo s čistilnim sistemom airco well®.

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE RABLJENEGA VOZILA

Po nakupu rabljenega vozila je dobro dobro temeljito očistiti notranjost in zunanjost vozila. Včasih pa so spregledani sestavni deli, kot je motor ali klimatska naprava. Čistilni tretma TUNAP doseže najbolj skrite in težko dostopne točke ter tako odstrani umazanijo, ki obstaja, a ni vidna. Za dihanje čistega in zdravega zraka je pomembno, da klimatsko napravo očistite s sistemom airco well®, ki temeljito očisti uparjalnik in ohišje filtra za cvetni prah ter okoliških kanalov.

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Kako lahko pomaga vašemu zdravju?

Izvedite več podrobnosti o izdelkih airco well in koristih, ki jih lahko imajo za vaše zdravje.

Poiščite najbližjega serviserja.

Cena čiščenja je odvisna od modela vozila.

ČIŠČENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Certificirano zdravljenje

Primerno za alergike, kakovost je potrdil Evropski center za raziskave alergij.

GUI-LAB je potrdil, da je metoda čiščenja airco well® v skladu z zahtevami smernice VDI 6032.

FAQs

Idealno bi bilo, če bi klimatsko napravo, še posebej uparjalnik, očistili enkrat letno.

V kombinaciji z vlago in umazanijo so ozki prostori med hladilnimi rebri uparjalnika idealno gojišče za bakterije, plesen in klice. Glede na vremenske razmere, način vožnje in uporabo klimatske naprave je lahko ogroženo zdravje voznika in potnikov v vozilu, ne glede na neprijetne vonjave.

to. airco well® tretma se lahko uporablja za čiščenje klimatskih sistemov vseh znamk in modelov avtomobilov.

Na trgu so na voljo različne vrste storitev. Edino, kar morate pri primerjavi storitev vedeti, je odgovor na vprašanje, ali čiščenje klime vključuje pranje uparjalnika, na kakšen način in s kakšnimi sredstvi.

Z našim lokatorjem boste lahko poiskali najbližjo delavnico, kjer lahko vašo klimatsko napravo razkužijo po metodi airco well®.

Učinkovito čiščenje z metodo airco well® zahteva natančno tehnično poznavanje klimatskih sistemov in se lahko izvede samo s posebnim orodjem. Zato lahko zaupate usposobljenim strokovnjakom v vašem servisnem centru.

Najbolj prodajano


996 airco well® čistilo ohišja filtra za cvetni prah

996 airco well® čistilo ohišja filtra za cvetni prah

997 airco well čistilo za ohišje filtra cvetnega prahu – vonj mentola

997 airco well čistilo za ohišje filtra cvetnega prahu – vonj mentola


airco well® senzor

airco well® senzor

Zračna pištola za dezinfekcijo klime s kratko sondo

Zračna pištola za dezinfekcijo klime s kratko sondo

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners