Košarica

Plačilni pogoji

Za naše stranke smo zagotovili široko paleto spletnih plačil, ustvarjenih v skladu z njihovimi željami in potrebami. Na voljo so naslednje oblike plačila:

PLAČILA S KREDITNO IN DEBETNO KARTICO

Enkratno plačilo v spletni delavnici lahko plačate z Diners, Discover, Maestro, Mastercard in Visa karticami, medtem ko nakupi obrokov niso mogoči. Postopek dostave se začne, ko beležimo plačilo v našem sistemu.

PLAČILA PREK APLIKACIJE KEKS PAY

Plačilo je zelo preprosto, hitro in varno. Pri plačilu izberite način plačila KEKS Pay in upoštevajte navodila na zaslonu. Preprosto prenesite aplikacijo KEKS Pay na mobilni telefon, izberite KEKS Pay kot možnost plačila, odprite aplikacijo na mobilnem telefonu, skenirajte QR kodo in vaše plačilo bo narejeno. Aplikaciji KEKS Pay se lahko pridružite s katero koli kartico. Postopek dostave se začne, ko beležimo plačilo v našem sistemu.

GOTOVINSKA PLAČILA OB PREVZEMU

Možnost plačila prevzema  omogoča poravnavo prevzema ob dostavi:

NA IZBRANI NASLOV: plačilo se opravi v gotovini ali kartici (odvisno od možnosti, ki jih ponuja dostavni servis) kurirju ob dostavi na navedeni naslov*.

Ta možnost plačila je možna le za naročila s skupno težo do 30 kg.

* V primeru, da prejemnik pošiljke ne more prejeti na naslovu dostave, kurir pusti obvestilo o prihodu pošiljke.

PLAČILO Z BANČNIM NAKAZILOM/SPLOŠNIM PLAČILOM SLIP

Možnost plačila  z bančnim nakazilom / splošnim plačilnim zdrsom omogoča plačilo z internetnim bančništvom, mobilnim bančništvom, banko, poštami itd. Plačilo  je možno le z računov, odprtih v bankah na Hrvaškem. Z izbiro te možnosti pri naročilu izdelka boste prejeli informacije, potrebne za plačilo na vaš e-poštni naslov. Postopek dostave se začne, ko beležimo plačilo v našem sistemu.

POGODBENI POSLOVNI UPORABNIKI

Pogodbeni poslovni uporabniki bodo pri dobavi izdelka prejeli račun R1 z vnaprej določenimi plačilnimi pogoji.

IZJAVA O VARSTVU IN ZBIRANJU OSEBNIH PODATKOV IN NJIHOVI UPORABI

Jasmin Maziva d.o.o. se zavezuje, da bo zagotavljal varstvo osebnih podatkov strank, na način, da zbira le potrebne, osnovne podatke o strankah / uporabnikih, ki so potrebni za izpolnjevanje naših obveznosti; obvestitelje o tem, kako se zbirajo podatki, ki strankam redno dajejo izbire glede uporabe njihovih podatkov, vključno z možnostjo, da se odločijo, ali bodo njihovo ime odstranili s seznamov, ki se uporabljajo za oglaševalske akcije.

Vse informacije o uporabniku so strogo zaupne in na voljo samo zaposlenim, ki te informacije potrebujejo za opravljanje svojega dela. Za spoštovanje načel varstva zasebnosti so odgovorni vsi zaposleni v podjetju Jasmin Maziva d.o.o. in poslovni partnerji.

Izjava o uporabi WSPAY

Jasmin Maziva d.o.o. uporablja WSPay za spletna plačila. WSPay je varen sistem za spletno plačevanje, plačilo v realnem času, kreditne in debetne kartice ter druge načine plačila.

WSPay zagotavlja kupcem in trgovcu varno registracijo in prenos vnesenih kartnih podatkov, kar potrjuje tudi potrdilo PCI DSS, ki ga ima WSPay. WSPay uporablja SSL certifikat 256 bitnega šifriranja in TLS 1.2 kriptografskega protokola kot najvišje ravni zaščite pri vnosu in prenosu podatkov.

 

Brezplačna dostava

Naročila nad 100 €

100% varno plačilo

MasterCard / Visa / Diners